BODY CODE

Sportist dhe Media

Sportist dhe Media


Rritja e rendimentit në sport   Rezistenca ka rendimente të uleta në shume lloje sportesh. BODY CODE ofrohet, në rastin kur synohet rezistence specifike sportive, e cila duhet zhvilluar, përmireson cilesinë e kontraksioneve të muskujve dhe duhet per të ekuilibruar  mosbalancimet.  Në mënyre komplementare, BODY CODE ofrohet gjatë sporteve kryesuese, përmes njësive të saj të shumta teknike dhe specifike stërvitore, si një alternativë, e cila të kursen kohën, përkundrejt stërvitjes tradicionale  të forcës.  Zhvillimi i muskujve pas dëmtimeve dhe operacioneve  Studime të ndryshme kanë dëshmuar, se permes BODY CODE , rizhvillimi i  muskujve pas një dëmtimi ose operacioni mund të pershpejtohet në mënyre efektive. Vecanërisht tepër premtues ka rezultuar këtu vënia në përdorim  gjatë fazës akute, pak kohë pas ndërhyrjes.

Artikuj të Ngjashëm

07 Aug 2015

SPORTIST

Universiteti I sporteve Koln, Gjermani. Krahasim I EMS me metodat tradicionale ...

07 Aug 2015

FAKTE SHKENCORE

Universiteti I sporteve Koln, Gjermani. Krahasim I EMS me metodat tradicionale :...